Helg- & kvällsmeny

Helg och kvällsmeny

Från och med helgen vecka 47 serverar vi julbord och Julsupé.
Boka bord på 0224 – 100 38

Under perioden 26/11 – 23/12 utgår denna meny.


Förrätter

Rökt fjällröding …135 kr
Picklade gulbetor,
ört- & spenatmajonnäs, krasse

Vilt och kantarell …135 kr
Frästa kantreller,
tunnskivat rökt viltkött,
chêvrecreme, krutonger

Skagen …125 kr
Klassisk skagenröra på filmjölksbröd.
Rödlök, dill, citron

Vitlöksbröd …70 kr
aioli


Varmrätter

Entrecôte från Faringe …240 kr
Nattbakas och grillas.
Kantarellsås. Västerbotten- & potatisstomp. Dagens grönt

Husets Hamburgare …180 kr
Nötkött från Faringe, Uppsala
Pommes, chilidressing, aioli, cheddar, bacon, picklad rödlök, sommargurka

Kycklingfilé från Matses mat …195 kr
Citron & vitlöksmarinerad. Rödvinssås, knaperstekt rökt sidfläsk. Risotto


Kycklingsallad …140 kr
Krutonger, parmesan,
picklad rödlök, ceasardressing, m.m.


Långbakad grillad rotselleri …185 kr
Smörsås med örter,
Picklade gulbetor, sallad

Mälargös från Tidöfiskaren…245 kr
Gös från Tidöfiskaren, Västerås
Ångad med fiskelycka, Änga Gård.
dagens grönt, potatisstomp, smörsås

Räktoast …170 kr
Räkor, smörstekt levain,
picklad rödlök, aioli, sallad


Barnmeny

Köttbullar …70 kr
Serveras med stompad potatis,
gräddsås samt lingonsylt

Kycklingfilé …70 kr
Serveras med bearnaise,
pommes frites och sallad

Pannkakor …60 kr
med sylt och grädde

Dessert

Glass …55 kr
Vaniljglass med chokladsås och bär



Dessert

Chokladterrinne…85 kr
Rommarinerade körsbär, Nötknäck

Sockerkaka med citron- & vallmo …85 kr
Smörstekt. Blåbärscoulis, vaniljkräm och rostad mandel

Crême brulee …75 kr