Hantering covid 19

Hur vi på Måns Ols Utvärdshus hanterar situationen med Covid-19

Situationen i Sverige och världen är orolig, vi måste alla hjälpas åt för att minska effekterna av Corona. Vad kan man som egen företagare och restauratör göra?

Vi lyssnar på myndigheterna och tar det dag för dag samt försöker vara förberedda och flexibla.

Vi och vår personal får inte vistas i restaurangen eller umgås med andra om vi uppvisar sjukdomssymptom.

Vi tvättar vanligtvis våra händer ofta eftersom vi bedriver restaurangverksamhet men vi har intensifierat detta ytterligare samt att vi använder handsprit ofta.

Vi har stationer med handsprit till våra gäster, vid entrén, vid kassan och inglasningen. Skyltning där vi uppmanar gästerna att använda handspriten.

Vi städar och desinficerar toaletterna flera gånger per dag

Vi städar och desinficerar kontaktytor såsom handtag, kortläsare mm. flera gånger per dag.

Vi har båda våningarna öppna så att våra gäster kan sprida ut sig, och stor uteservering. För större avstånd har vi minskat antalet sittplatser.

Det är i korta drag hur vi försöker tackla uppkommen situation för tillfället. Vi hoppas på att vi snart kan återgå till ett mer normalt fungerande samhälle. Många småföretagare har en svår tid framför sig, när vardagen återkommer så se till att stötta dessa. Vi ser fram emot en sommar där väldigt många svenskar kommer semestra i Sverige och spendera sina pengar lokalt inom upplevelser, boenden, restauranger mm. Ta hand om er!

Vänligen / familjen Skanevall med personal