Dagens lunchbuffé

Vecka 38

Måndag:

Fiskrullader (MSC) i vitvinssås med potatis- och blomkålsmos

Kycklingwok med sweet chili. Kyckling från Sverige

Vegetarisk linsgryta med rotsaker

Broccolisoppa


Tisdag:

Stekt fläsk med löksås, kokt potatis och lingonsylt. Fläsk från Lövsta Slakteri

Rimmad torsk (MSC) i smörsås med rostade rotsaker och sparris

Härgjorda baljväxtfärsbiffar med örtig tomatsalsa samt rostad potatis

Broccolisoppa


Onsdag:

Kalkon- och broccoligratäng med västerbottenost. Svensk rökt kalkon

Laxfärsbiffar med hollandaise och stompad potatis

Härgjorda baljväxtfärsbiffar med örtig tomatsalsa samt rostad potatis

Broccolisoppa


Torsdag:

Ärtsoppa

Tunna pannkakor med sylt och grädde

Lammgryta med champinjoner och timjan. Serveras med rotsaksmos. Lammkött från Bälinge, Uppsala

Vegetarisk linsgryta med rotsaker


Fredag:

Lågtempererad nötstek med rödvinsås och potatisgratäng. Nötkött från Faringe, Uppsala

Fisk och skaldjursgryta (MSC)

Härgjorda baljväxtfärsbiffar med örtig tomatsalsa samt rostad potatis

Broccolisoppa

Till lunchen serveras alltid ett stort och generöst salladsbord