Dagens lunch

Lunchmeny för vecka 22


Måndag:

Ugnsbakad nötbog med pepparsås och rostad potatis (Nötkött från Faringe, Uppsala)

Ångad flundra (MSC) i vitvinssås med broccoli

Baljväxtfärsbiffar med BBQ och stekta grönsaker


Tisdag:   

Ugnsbakad kycklingfilé (svensk) med soltorkad tomatdipp och stekta grönsaker

Nöt och fläskgryta med chili, grönsaker och ale, serveras med ris (Nötkött från Faringe, Fläskkött från Lövsta slakteri)

Baljväxtfärsbiffar med BBQ och stekta grönsaker


Onsdag:

Fetaostfylld pannbiff med tzatziki och rostad potatis. (Nötkött från Faringe, Fläskkött från Lövsta slakteri)

Fisk- och skaldjurslasagne

Baljväxtfärsbiffar med BBQ och stekta grönsaker


Torsdag:

Helstekt benfri kotlett med champinjonsås och rotfruktskompott (Fläskkött från Lövsta slakteri)

Kycklinggryta med ädelost, paprika och champinjoner. Serveras med ris (Svensk kyckling)

Vegansk linsgryta med kokosmjölk och grönsaker


Fredag:

Fläskschnitzel med gräddsås, ärtor och kokt potatis (Fläsk från Lövsta slakteri)

Fiskgryta (MSC) med saffran och grönsaker

Vegansk linsgryta med kokosmjölk och grönsaker


Matlådor 70 kr 

Just nu säljer vi färdiga matlådor för 70 kr st. Inklusive sallad och bröd. Om du inte vill komma in till restaurangen och hämta kan vi bära ut dem till parkeringen. Då betalning via Swish eller Betalkort. Matlådor går att få kalla eller varma, passa på att köpa flera. 

Ring och beställ på telefon: 0224-100 38


Lunchen serveras vardagar mellan 11 och 14.
Inklusive: dryck, sallad, bröd, kaffe och kaka

Vi värnar den svenska landsbygden och serverar endast svenskt kött