Dagens lunchbuffé

Vecka 47

Måndag:

Gulaschsoppa

Ugnsbakad kyckling med soltorkad tomatdipp och rostad potatis Svensk kyckling

Stekt strömming med skirat smör, potatisstomp och lingon (MSC)

Vegetarisk gratäng med paprika, blomkål, broccoli och champinjon


Tisdag:

Gulaschsoppa

Fisk & Skaldjurslasagne

Stekt fläsk med rårakor och lingon. Fläsk från Lövsta kött, Uppsala

Vegetarisk gratäng med paprika, blomkål, broccoli och champinjon


Onsdag:

Gulaschsoppa

Mandelpanerad flundra (MSC) med varm citrussås

Baconlindad köttfärslimpa med champinjonsås. Fläsk och nötkött från Faringe, Uppsala

Quorn och kikärtspanna med äpple och valnötter, serveras med bulgur och örtdressing


Torsdag:

Ärtsoppa

Tunna pannkakor med sylt och grädde

Kycklingfilé med currysås och ris. Kyckling från svensk fågel, Sverige

Quorn och kikärtspanna med äpple och valnötter, serveras med bulgur och örtdressing


Fredag:

Gulaschsoppa

Helstekt benfri kotlett med rödvinssås och potatisgratäng. Fläskkött från Lövsta kött, Uppsala

Ugnsbakad kummelfilé (msc) med soltorkad tomat- och crème fraichetäcke samt rostad potatis

Quorn och kikärtspanna med äpple och valnötter, serveras med bulgur och örtdressing

Till lunchen serveras alltid ett stort och generöst salladsbord